A Red Bull bevette Londont is

Az új munkahely kialakítása találkozott a Red Bull vezetőségének víziójával is, vagyis a lenyűgöző atmoszférával és belsőépítészeti elemekkel mind az alkalmazottakat, mind a látogatókat jutalmazni kívánták. A tematika arra helyezi a hangsúlyt, hogy a Red Bull a sportban, a zenében és a művészetekben egyaránt otthon van. Hiszen egy kis legális nyomásnövelő és agyfakasztó mindenkinek csak […]

Az új munkahely kialakítása találkozott a Red Bull vezetőségének víziójával is, vagyis a lenyűgöző atmoszférával és belsőépítészeti elemekkel mind az alkalmazottakat, mind a látogatókat jutalmazni kívánták. A tematika arra helyezi a hangsúlyt, hogy a Red Bull a sportban, a zenében és a művészetekben egyaránt otthon van. Hiszen egy kis legális nyomásnövelő és agyfakasztó mindenkinek csak használ.

Maga a helyszín More London mellett egy természetvédelmi területen fekszik, vagyis az új cégközpontot a Temze déli partján egy új fejlesztési zónában alakították ki. A Terrace nevezetű ingatlan eredetileg négy épületből állt össze. Ezek közül a fejlesztő hármat összekapcsolt, hogy hogy egy igazán modern teret alakíthasson ki. A negyedik, régi épület várt MoreySmith-re, hogy a Red Bullnak virítson valami egyedit. Ennek az épületnek a régi karakterét sikeresen háziasították az új dolgokkal. Eközben megőrizték a homlokzat téglaburkolatát és a hatalmas kirakatokat is.

Az új központi lépcsőház pedig az egész házat integrálja, hiszen egyfajta központi érként fut végig az épületen. A földszint egy nagy nyitott térré alakult elhúzható üvegfalakkal. Ez a terület abszolút multifunkcionális, hiszen többek között itt van a recepciós pult és a koktélbár, valamint egy hatalmas társalgóban a munkatársak találkozhatnak a vendégekkel is. Itt aztán a tágas, szellős terekben nem okozhat gondot egy kis repülés.

 

 

 

SOCIAL BOX