Brazil szamba az irodában

A férfiruházatot gyártó Reservát alig 10 éve alapították, de olyan gyors ütemben növekszik a cég, hogy nagyobb főhadiszállás után kellett nézniük. Az új 2000 négyzetméteres irodában ugyanazt a hangulatot teremtették meg, amit maga a márka is képvisel: utcai stílus kötetlen keretek között. Van itt minden, amit csak elképzelhetünk egy brazil metropoliszban. Életigenlő latin kavalkád, színes, […]

A férfiruházatot gyártó Reservát alig 10 éve alapították, de olyan gyors ütemben növekszik a cég, hogy nagyobb főhadiszállás után kellett nézniük. Az új 2000 négyzetméteres irodában ugyanazt a hangulatot teremtették meg, amit maga a márka is képvisel: utcai stílus kötetlen keretek között. Van itt minden, amit csak elképzelhetünk egy brazil metropoliszban. Életigenlő latin kavalkád, színes, inspiráló miliő, gondtalan mindennapok.

Az új székhelyen közel 300 munkatárs dolgozik 29 osztályon, van itt tervező, marketing, logisztikai, vásárlói kapcsolatok divízió és még számtalan osztály. A megvalósítás során a közösségi terekre fókuszáltak, ahol családias hangulatot teremtenek még a tárgyalások számára is. Csocsó, zenegép, hatalmas konyhapult, kényelmes karosszékek. A falakat pedig az alkalmazottak családtagjainak képei töltik meg, így valóban mintha csak a nappaliban teázgatnának. Minden lakberendezési tárgy könnyen mozgatható, így aztán ha megunják az épp aktuális irodaképet, pillanatok alatt átrendezhetik a helyiségeket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOCIAL BOX