A Saxo Bank elindította a világ első internetes közösségi kereskedési portálját

„Azért indítottuk útjára ezt a kezdeményezést, hogy az online befektetők ne csak banki értékesítőktől, brókerektől kaphassanak tanácsot, hanem kapcsolatba kerülhessenek egymással és tapasztalt kereskedőkkel egyaránt” – mondta el Kim Fournais ügyvezető, aki a Saxo Bank másik alapító ügyvezetőjével, Seier Christensennel közösen mutatta be az új platformot. Az új weboldalon a befektetők megoszthatják stratégiáikat, tippjeiket, ügyleteiket […]

„Azért indítottuk útjára ezt a kezdeményezést, hogy az online befektetők ne csak banki értékesítőktől, brókerektől kaphassanak tanácsot, hanem kapcsolatba kerülhessenek egymással és tapasztalt kereskedőkkel egyaránt” – mondta el Kim Fournais ügyvezető, aki a Saxo Bank másik alapító ügyvezetőjével, Seier Christensennel közösen mutatta be az új platformot. Az új weboldalon a befektetők megoszthatják stratégiáikat, tippjeiket, ügyleteiket a közösséggel; és mivel az ügyletek láthatóak és valósak, a befektetők figyelhetik, hogyan teljesítenek a kereskedők, akiket a rendszer segítségével követnek.

Ezzel a lépéssel a Saxo Bank a világon az első jelentős pénzügyi szereplő, amely számos befektetési eszköz internetes, közösségi kereskedését biztosítja. Mivel a rendszerben bárki közvetlenül hozzáférhet az egyedi befektetői döntéshozatalt segítő, valós idejű információkhoz, a most béta-verzióként (Beta.TradingFloor.com) bemutatott TradingFloor.com várhatóan világszerte alapjaiban változtatja meg a deviza-, a CFD-, az opciós, a határidős, a részvény- és kötvényügyleteket – mondták el a cég alapítói.

SOCIAL BOX