Nagyon brutál ez az iroda!

Az 1998-ban alapított AWeber Communications azért költözött új központba, hogy egyrészt a növekvő munkaszervezetet elhelyezhesse, másrészt a fő értékeit jobban artikulálhassa mind a közvélemény, mind a partnerei számára. Az új helyszínen előtérbe kerültek az együttműködő, innovatív és fenntartható elemek, amelyeket egy igazán színes és szórakoztató közegben helyeztek el. A flexibilitás mintaképe az új iroda, ahol […]

Az 1998-ban alapított AWeber Communications azért költözött új központba, hogy egyrészt a növekvő munkaszervezetet elhelyezhesse, másrészt a fő értékeit jobban artikulálhassa mind a közvélemény, mind a partnerei számára. Az új helyszínen előtérbe kerültek az együttműködő, innovatív és fenntartható elemek, amelyeket egy igazán színes és szórakoztató közegben helyeztek el. A flexibilitás mintaképe az új iroda, ahol számtalan mobil munkaállomás segíti az együttműködő és kreatív munkamódszereket. Ha pedig valakinek nyugalomra van szüksége, akkor az intimitást megtalálja a telefonfülkékben. A belsőépítészeti kialakítások azt célozzák, hogy a cég jelszavát – azaz ne vedd magad túlságosan komolyan, légy vidám! – maximálisan megvalósítsák, miközben az alkalmazottak kiemelkedően teljesíthetnek a 21. századi munkahelyi környezetben.

A nagy nyitott térben játékos bútorzat és csaknem 300 négyzetméternyi felülettel rendelkező, írható falfelület várja az energikus dolgozókat. A cégközpont origójában két hatalmas csúszda kígyózik, oldalt egy plafonig érő – 200 növényt számláló – élőfal burjánzik, mintha egy házi őserdőt kreáltak volna a munkatársaknak. A LEED Gold minősítés pedig a megújuló energiaforrások alkalmazásának jutalma. Az úgynevezett biofília megvalósítására is jelentős energiát fordítottak, ez a latin szó az ember és az élő természet szoros kapcsolatát jelenti. A természetközeliség újbóli felfedezése az ember lelki egészségének és jólétének záloga lehet. Ennek jegyében megvalósított beruházások a növényfal, a 2 emeletnyi magasságú esőfüggöny és a szabadtéri kávézó, amelyek mindegyike többek között jelentősen javítja a levegő minőségét is. A csúszda mellett van itt jógaszoba, röplabda-pálya és tornaterem is. És még sorolhatjuk: moziszoba, videojátékok, biliárdasztal, pingpong asztal. Az ebéd persze ingyen van,a melyről három szakács gondoskodik, és a kafetéria-rendszerük is egészen bámulatos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOCIAL BOX