Csúszdaőrület az irodákban

AWeber Communications Az AWeber Communications nemrég költözött LEED Gold minősítésű központjába a pennsylvaniai Chalfontban. A közel 6000 négyzetméteres főhadiszálláson előtérbe kerültek az együttműködő, innovatív és fenntartható elemek. Corus Entertainment A Corus Entertainment torontói irodájában a 1200 alkalmazottat az öt emeletnyi átriumban hatalmas kivetítő figyeli. Na meg van itt egy tekergő csúszda is, ami olyan mint […]

AWeber Communications

Az AWeber Communications nemrég költözött LEED Gold minősítésű központjába a pennsylvaniai Chalfontban. A közel 6000 négyzetméteres főhadiszálláson előtérbe kerültek az együttműködő, innovatív és fenntartható elemek.

Corus Entertainment

A Corus Entertainment torontói irodájában a 1200 alkalmazottat az öt emeletnyi átriumban hatalmas kivetítő figyeli. Na meg van itt egy tekergő csúszda is, ami olyan mint egy gigantikus óriáskígyó.

Peer 1 Hosting

A Peer 1 Hosting egy vancouveri székhelyű internetszolgáltató vállalat, amely 19 adatközpontban (Kanada, USA, UK) több mint 13 ezer ügyfelet szolgál ki. A vállalat európai központját az egyesült királyságbeli Southamptonban rendezte be. A Space and Solution által tervezett vadonatúj főhadiszállás célja szimplán csak az volt – és itt most egy roppant szerény félmondat következik –, hogy az Egyesült Királyság legjobb munkahelyét alakítsák ki.

Snagajob

Az amerikai piacvezető állásportál, a Snagajob számára a Baskervill alakított ki egy közel 6000 négyzetméteres cégközpontot Richmondban. Igazi színkavalkád és ereszd el a hajad uralja a teret, mintha itt folyton buliznának a munkatársak.

Google

Jöjjön, aminek jönnie kell, jöjjön tehát a Google! Őket úgysem úszhatjuk meg.

 

YouTube

Persze őket is lenyelte a Google, de azért külön érdemes említést tenni San Brunói főhadiszállásukról, ami San Francisco vonzáskörzetében található. De hát hol is lehetne egy innovatív IT-cég? Itt mindjárt egypetéjű hármas ikrek képében született meg a piros csúszda.

Lego

A Lego dán központjában is csináltak egy csúszdát, ha már gyerekjátékokat gyártanak.

Microsoft

A Microsoft új bécsi központját 2011-ben alakították ki 4500 négyzetméteren 2,8 millió euróért, azaz közel 800 millió forintért.

 

Plusz egy kakukktojás: Missing Link

A Missing Link Johannesburgban biztosítja a rúdmászás jogát. Így nem csak helyváltoztatásra, hanem sportolásra is van lehetőség. Két legyet egy csapásra.

 

 

SOCIAL BOX