A Samsung csodálatos kíbervilága Bécsben

A  Samsung új bécsi irodája az Innocad Architecture munkáját dicséri. A megbízó a szokásos igényekkel lépett fel, amelyet a megbízott sikeresen teljesített, így egy elegáns és nagyvonalú munkahely jött létre az együttműködés eredményeként. Az inspiráló, kommunikációra ösztönző és funkcionális irodakörnyezet a mai munkavállalók tevékenységének a kettőségét elégíti ki, hiszen miközben az interaktív és együttműködő tevékenységet […]

A  Samsung új bécsi irodája az Innocad Architecture munkáját dicséri. A megbízó a szokásos igényekkel lépett fel, amelyet a megbízott sikeresen teljesített, így egy elegáns és nagyvonalú munkahely jött létre az együttműködés eredményeként. Az inspiráló, kommunikációra ösztönző és funkcionális irodakörnyezet a mai munkavállalók tevékenységének a kettőségét elégíti ki, hiszen miközben az interaktív és együttműködő tevékenységet támogatja, a fókuszmunka csendes, nyugodt légkörét is megteremti.

Mindenesetre a Samsung virtuális világát nagyszerűen leképezi a megvalósított egyterű irodakoncepció, még ha némi hiányérzetünk is akad, hiszen a kíbervilágra hajazó enteriőrben némileg kevés humánus morzsát szórtak szét. Van itt csocsóasztal meg babzsák, de ebben az ipari légkörben még néhány színt és formát el tudtunk volna képzelni, ami váratlanságot és adhoc jelleget kölcsönöz a helynek. Az ember esendősége és a csúcstechnológia kontrasztjából igazán nagy dolog sülhetett volna ki, de hát ez a projekt nem erről szólt.

 

 

 

 

 

 

Fotók: Paul Ott

SOCIAL BOX