Íme egy káprázatos penthouse iroda New Yorkban

A Hudson Rouge New York-i irodája egy inspiráló munkahely vízióját valósítja meg, amely reflektál a progresszív kreativitás és a magasan pozícionált klientúra elvárásai alkotta vállalati értékekre. A tervezők ezen kívánságok alapján hangsúlyt fektettek a brandre, az együttműködésre és a stratégiai gondolkodásra, amelyek együttesen határozzák meg a dizájnt. A közel 1000 négyzetméteres penthouse iroda centrális eleme […]

A Hudson Rouge New York-i irodája egy inspiráló munkahely vízióját valósítja meg, amely reflektál a progresszív kreativitás és a magasan pozícionált klientúra elvárásai alkotta vállalati értékekre. A tervezők ezen kívánságok alapján hangsúlyt fektettek a brandre, az együttműködésre és a stratégiai gondolkodásra, amelyek együttesen határozzák meg a dizájnt. A közel 1000 négyzetméteres penthouse iroda centrális eleme az egyterű stúdió, amely a formális és informális tárgyalók és kollaborációs zónák fókuszában helyezkedik el.

Az irodabútorok egyfajta kreatív gondolkodás eredményeként kerültek az irodába, hiszen az indusztriális hatás és a luxus kölcsönhatását fejezik ki. Minden egyes lakberendezési tárgy illusztrálja a csapat eredetiségét és talentumát a különleges termékek létrehozására. Ekképpen az ide érkező ügyfelek kvázi kiállításnak is a szemtanúi lehetnek, amelyből kiderül számukra, hogy Hudson Rouge mire képes a közös munka során.

Az ingatlan különleges elhelyezkedésének köszönhetően a fény elárasztja az irodát, szabad a kilátás észak, dél és nyugat felé. A közösségi terekben írható falfelületeket találhatóak, hogy a dolgozók kreatív gondolatai még a relaxáció perceiben se tűnjenek el az éterben. Szegény dolgozóknak a különleges bútorok és helyszín mellett még azt is el kell viselniük, hogy a penthouse jellegből fakadóan egy privát, mintegy 1500 négyzetméteres tetőkertben relaxálhatnak, ahol ha éppen nem csukják be a szemüket, akkor feltárul egész Manhattan.