Ismét kinyit a World Trade Center

“New York látképe újra teljes lett, most hogy a One World Trace Center átvette Manhattan központi szerepét” – mondta  Patrick Foye, a torony és a terület tulajdonosa. Hangsúlyozta, hogy az új torony új mércét állít a dizájnnak, az építészetnek, a presztízsnek és a fenntarthatóságnak, s az ikonikus épület megnyitása egy fontos mérföldkő Manhattan életében. A […]

“New York látképe újra teljes lett, most hogy a One World Trace Center átvette Manhattan központi szerepét” – mondta  Patrick Foye, a torony és a terület tulajdonosa. Hangsúlyozta, hogy az új torony új mércét állít a dizájnnak, az építészetnek, a presztízsnek és a fenntarthatóságnak, s az ikonikus épület megnyitása egy fontos mérföldkő Manhattan életében.

A Concodé Nast vezérigazgatója Amerika legújabb legmagasabb épületét egyben a legbiztonságosabb irodaháznak nevezte. A háromezer dolgozó várhatóan csak 2015-ben fog beköltözni az épület irodáiba, és a kiadó óriáscég öt egész emeletet foglal majd el. A toronnyal szemben található a Szeptember 11.  Emlékmű és Múzeum, melyet az ikertornyok támadásában elhunyt áldozatok emlékére építettek.

Az 1776 méter magas torony felhúzása évekig kétséges volt, pénzügyi és jogi akadályok is álltak a One World Trade Center felépítésének útjában.

SOCIAL BOX