1400 m2 bérbeadása az Eiffel Tér Irodaházban

Az Eiffel Tér Irodaház abban az egyedülálló helyzetben van, hogy 2011 óta folyamatosan 90% felett van a bérbeadottsági szintje, így lényegében üres terület csak úgy szabadult fel, ha egy meglévő bérlő visszaadta területének egy részét, vagy másik irodaházba költözött, mivel nem volt lehetősége növekedni az Eiffel Tér Irodaházban. Az irodaház utolsó bérleti szerződését 2011-ben írták […]

Az Eiffel Tér Irodaház abban az egyedülálló helyzetben van, hogy 2011 óta folyamatosan 90% felett van a bérbeadottsági szintje, így lényegében üres terület csak úgy szabadult fel, ha egy meglévő bérlő visszaadta területének egy részét, vagy másik irodaházba költözött, mivel nem volt lehetősége növekedni az Eiffel Tér Irodaházban. Az irodaház utolsó bérleti szerződését 2011-ben írták alá, kivéve egy kisebb, 60 m2-es területet, amelyet a Café Frei bérelt ki idén. Ez is egyedülálló a budapesti irodapiacon.

A legjelentősebben, több mint negyedével (540 m2), a Medicover növelte területét, így már közel 2.000 m2-t foglal el az összesen 2.900 m2 földszinti területből. Szintén számottevően nőtt az ESAB irodája, akik- köszönhetően az 500 m2-es bővülésnek- közel 2.200 m2 területen helyezkednek el. A Givaudan 340 m2 plusz területtel rendelkezik, mellyel közel 1.700 m2-re növelte irodáját. Új bérlőt is köszönthet azonban az Eiffel Irodaház; szeptember óta a Café Frei várja vendégeit számos kávékülönlegességgel a világ minden tájáról. Ezzel teljessé vált a földszinti kereskedelmi sor; Cetelem Bank, Medicover, Tesco és Costa Coffee várja vendégeit a Café Frei-vel kiegészülve.

Az Eiffel Tér Irodaház irodaház népszerűsége jelentős siker az irodaház fejlesztője, vagyon- és ingatlankezelője a ConvergenCE számára. A folyamatos érdeklődés a kiváló lokációnak, a minőségi szolgáltatásoknak, de legfőképpen a Bérlőknek köszönhető – mondta Zeley Csaba, a cég vagyonkezelési igazgatója. Az irodaház közelmúltban megújult weboldalán megtekinthetik az épületről készült rövidfilmet.

SOCIAL BOX