Demján Sándor Életműdíjat kapott Lengyelországban

A nagyszabású eseményen a régió legsikeresebb vállalatait, fejlesztéseit és üzletembereit díjazzák. A gála legnagyobb presztízsű elismerését az “Életműdíjat” idén Demján Sándor, a TriGranit elnöke kapta. Az EUROBUILD Gála, a közép-kirelet európai ingatlanszektor azon seregszemléje, ahol évről-évre szakmai elismerésben részesülnek a régió legsikeresebb szereplői. A megalapítása óta komoly nemzetközi tekintélyt kivívott eseményen, nemzetközi szakmai zsűri döntése alapján, […]

A nagyszabású eseményen a régió legsikeresebb vállalatait, fejlesztéseit és üzletembereit díjazzák. A gála legnagyobb presztízsű elismerését az “Életműdíjat” idén Demján Sándor, a TriGranit elnöke kapta.

Az EUROBUILD Gála, a közép-kirelet európai ingatlanszektor azon seregszemléje, ahol évről-évre szakmai elismerésben részesülnek a régió legsikeresebb szereplői. A megalapítása óta komoly nemzetközi tekintélyt kivívott eseményen, nemzetközi szakmai zsűri döntése alapján, mintegy 30 kategóriában díjaznak kiemelkedő szakembereket.

A vitathatatlanul legnagyobb érdeklődéssel várt és elismeréssel övezett díj, az Életműdíj. Olyan személyiségek kaphatják ezt a kitüntetést, akik munkájukkal hozzájárultak az ingatlanszektor fejlődéséhez, életművükkel példát adnak a jövő fejlesztéseihez és közmegbecsülésnek örvendenek az iparágban. Demján Sándor nemcsak a TriGranit fejlesztésein keresztül lett elismert szereplője a piacnak, hanem kiterjedt jótékonysági tevékenysége is nagy visszhangot keltett. Döntően egyházi szervezeteken keresztül, több millió euro összeggel támogatta a régió hátrányos helyzetű gyerekeit.

A díj átvételekor Demján Sándor kiemelte: „Már a TriGranit lengyelországi piaci megjelenését is nagyban befolyásolta a lengyel emberek és értékrendjük iránt érzett tiszteletem. A két nemzet közötti történelmi együttműködés és a közös gyökerek nagyban segítették fejlesztéseink sikerességét. Amit pedig a társadalmi szolidaritás területén tapasztaltam, az példamutató lehet mindannyiunk számára. Mélyen hiszek az emberek közötti egyenlőségben, ezért is támogattam örömmel az esélyegyenlőség megteremtéséért és a szegénység ellen küzdő alapítványokat, egyházi szervezeteket.

SOCIAL BOX