A Deloitte új főhadiszállása Isztambulban

A Deloitte török főhadiszállása meglehetősen reprezentatív jelenlétet biztosít, hiszen a Maslakno/1 Plaza-ban 11 emeleten mintegy 12.500 négyzetméternyi területet foglalnak el, amelybe a mínusz első szinten egy 2000 m2-nyi oktatási központ is beletartozik. További 8 szint szolgálja a cég operatív működését, egy teret szenteltek a vendégeknek a recepcióval és a társalgó terekkel, míg a legfelső szint […]

A Deloitte török főhadiszállása meglehetősen reprezentatív jelenlétet biztosít, hiszen a Maslakno/1 Plaza-ban 11 emeleten mintegy 12.500 négyzetméternyi területet foglalnak el, amelybe a mínusz első szinten egy 2000 m2-nyi oktatási központ is beletartozik. További 8 szint szolgálja a cég operatív működését, egy teret szenteltek a vendégeknek a recepcióval és a társalgó terekkel, míg a legfelső szint a vezetőség terepe.

Manapság az irodakialakítási megközelítések fókuszában a hatékonyság és a kommunikáció áll, ennek megfelelőn elsődleges cél volt a dolgozók komfortérzetének és elégedettségének a megteremtése, amelyek az alkalmazottak lojalitását is növeli, miközben csökkenti a fluktuációt. A modern technológiák pedig a mobilitásról gondoskodnak, így különböző funkciójú és méretű terekben dolgozhatnak az alkalmazottak. A Deloitte ezekre az elvekre alapozta új munkahelyét a török metropoliszban.

Az osztott munkaállomások felváltották a dedikált íróasztalokat, így bárki bárhol tud tevékenykedni, rugalmasan tudja napirendjét alakítani. Minden emeleten rendelkezésre állnak az egyes funkciók, így mindenhol kialakítottak fókuszmunkára vagy informális megbeszélésekre alkalmas tereket, kisebb tárgyalósarkokat, csendes szobákat és relaxáló termeket. Az új dizájn életet lehelt a holt térbe, csökkenti a monotóniát és kommunikációra ösztönzi a munkatársakat, akik között egyre nagyobb számban tűnnek fel az y-generáció tagjai is.

Fotók: Gürkan Akay

SOCIAL BOX