Lépcsőházak és színorgia a londoni irodákban

Made Simple Group Az Office Principles tervezte a Made Simple Group új irodáját Londonban, ahol igazán vidám színek dominálnak. A 2002-ben alapított – alapvetően kisebb startup cégeknek online megoldásokat kínáló – Made Simple Group meglehetősen gyorsan növekedésnek indult, aminek köszönhetően a munkaszervezet mára már elérte a hatvan főt, így a régi irodájuk kicsinek bizonyult. Új […]

Made Simple Group

Az Office Principles tervezte a Made Simple Group új irodáját Londonban, ahol igazán vidám színek dominálnak. A 2002-ben alapított – alapvetően kisebb startup cégeknek online megoldásokat kínáló – Made Simple Group meglehetősen gyorsan növekedésnek indult, aminek köszönhetően a munkaszervezet mára már elérte a hatvan főt, így a régi irodájuk kicsinek bizonyult. Új és nagyobb – mintegy 600 négyzetméteres – lokációba tették át a székhelyüket, ahol a kialakítás célja az volt, hogy a munkatársak büszkék legyenek rá, és örömmel dolgozzanak itt. Az új iroda nyitott szerkezetét segíti elő, hogy a két szintet egy új lépcsőház köti össze, így nincsenek elszeparálva az egyes terek. A breakout és a közösségi helyszínek szintén fontos elemei az irodának, hiszen ezekben a helyiségekben összegyűlhetnek a kollégák, és új ötleteken agyalhatnak, miközben a roppant színes miliő inspiráló tényezőként hat a munkájuk hatékonyságára is.

UKTV

Ez az iroda már jóval nagyobb az előbb bemutatott munkahelynél, hiszen csaknem 3000 négyzetméteres térről beszélünk. A PENSON tervezte a UKTV új irodáját, egy többszörösen díjnyertes médiatársaság új főhadiszállását, ahol éppen a megrendelő tevékenységi körének megfelelően a kreativitás volt a legfontosabb jelszó. Kifinomult, stimuláló és innovációra ösztönző – ezek a további alapvető jellemzők, ha az igényeket folytatjuk. A három szintes iroda központi magja maga a speciálisan a UKTV számára épített lépcsőház, amely szinte a társadalmi élet középpontja, mindezt a hatást csak fokozza, hogy lágyan ívelődik a térben, mint egy légies híd. Különböző inspiráló munkaállomások várják az alkalmazottakat: kisebb asztalok hangulatos ülésekkel, függő hintaszékek, a kör alakú kanapék vagy éppen az új terasz különleges kerti bútorokkal és színes virágládákkal.

 

SOCIAL BOX