Chicagóban nem csak maffiózók, hanem menő irodák is vannak

Az Ignite az italtároló-ipar egyik vezető innovációs szereplője az USA-ban, ahol különösen büszkék arra, hogy kreatív megoldásaik találkoznak a felhasználók változó igényeivel. A cég ráadásul egy olyan szabadalmaztatott technológiát fejlesztett ki, amely megkülönbözteti őket valamennyi konkurens szolgáltatásától. Egyik leghíresebb termékük a modern külső jegyekkel rendelkező Contigo, amely egy a kirándulások, utazások alkalmával nélkülözhetetlen rozsdamentes termosz. […]

Az Ignite az italtároló-ipar egyik vezető innovációs szereplője az USA-ban, ahol különösen büszkék arra, hogy kreatív megoldásaik találkoznak a felhasználók változó igényeivel. A cég ráadásul egy olyan szabadalmaztatott technológiát fejlesztett ki, amely megkülönbözteti őket valamennyi konkurens szolgáltatásától. Egyik leghíresebb termékük a modern külső jegyekkel rendelkező Contigo, amely egy a kirándulások, utazások alkalmával nélkülözhetetlen rozsdamentes termosz. Mivel a különlegességüket és az egyediségüket hangsúlyozzák, ezért az új közel 3000 négyzetméteres munkahelyük atmoszférájának is tükröznie kellett ezt a munkafilozófiát, és amennyire prózai a cég fő tevékenysége, annyira különleges az új irodájuk belsőépítészeti kultúrája.

A projektmenedzsmenttel megbízott DTZ mellett a tervező Box Studios-nak két fő ellenféllel kellett megbírkóznia a munkája során, egyik a szűkös határidő volt, míg a másik a visszafogott költségvetés. A megrendelő természetesen a mantra jegyében nyitott és együttműködő környezetet akart látni maga körül, miközben zárt tárgyalótermekre és privát helyiségekre is igényt tartott. A tervezőknek arra is volt gondjuk, hogy reflektáljanak a cég szoros kapcsolatára Chicagóval és általában az urbánus környezettel. Ennek jegyében az alapanyagok használata különleges karaktert biztosít a tereknek, így például a beton és a fa jelenléte markánsan megfigyelhető. Miközben egy dinamikus munkatér formálódott, a megrendelő cég a saját unikális dizájnelemeit – amelyek a brandet képviselik – is képes volt integrálni ebbe a modern, igényes és funkcionális irodába.

SOCIAL BOX