Hihetetlen! Posta nyílt egy működő templomban

Még 2014-ben gondoltak egy nagyot, és Észak-Londonban, West Hampsteadben a St James’ templomban megnyitottak egy postahivatalt, miután a helyi postamester bedobta a törölközőt. A projekt összesen 600 ezer angol fontba került, amelyet a helyi önkormányzat, az egyházközösség és egy adományozó együttesen dobott össze. Az 1885-88 között épült templom így meglepő új funkcióval gazdagodott. Andrew Foreshew-Cain […]

Még 2014-ben gondoltak egy nagyot, és Észak-Londonban, West Hampsteadben a St James’ templomban megnyitottak egy postahivatalt, miután a helyi postamester bedobta a törölközőt. A projekt összesen 600 ezer angol fontba került, amelyet a helyi önkormányzat, az egyházközösség és egy adományozó együttesen dobott össze. Az 1885-88 között épült templom így meglepő új funkcióval gazdagodott.

Andrew Foreshew-Cain lelkész, aki egyben a helyi postamester is lett, meglehetősen pozitívan látja a fejleményeket, hiszen így a templom visszanyerve régi szerepét ismét a helyi közösség központja lehet. A postahivatal és a miserend jól megférnek egymással, a posta heti hat napot üzemel, még egy kávézót és egy gyermekjátszót is kialakítottak az ügyfelek számára. Mindenestre mindkét intézmény jól jár, hiszen mindketten szenvedtek a csökkenő látogatószámtól, így pedig két legyet üthetnek egy csapásra.

SOCIAL BOX