Megtelt a Pólus Irodaház. Megújul a WestEnd Offices

A száz százalékban magyar tulajdonban lévő Elektronika Vonala Security Kft. 42 négyzetméteres irodaterületet vett bérbe hosszú távra a budapesti Pólus Irodaházban. Az elektronikus vagyonvédelemi rendszerekkel foglalkozó cég 1996 óta van jelen a magyar piacon, több mint 1700 településen biztosítva távfelügyeletet ügyfeleik számára.  A vállalkozás megalakulásától kezdve rendelkezik ISO 9001 minősítéssel, valamit Bisnode tanúsítvánnyal is.  „Cégünk […]

A száz százalékban magyar tulajdonban lévő Elektronika Vonala Security Kft. 42 négyzetméteres irodaterületet vett bérbe hosszú távra a budapesti Pólus Irodaházban. Az elektronikus vagyonvédelemi rendszerekkel foglalkozó cég 1996 óta van jelen a magyar piacon, több mint 1700 településen biztosítva távfelügyeletet ügyfeleik számára.  A vállalkozás megalakulásától kezdve rendelkezik ISO 9001 minősítéssel, valamit Bisnode tanúsítvánnyal is.

 „Cégünk 2010 óta rendelkezik bemutatóteremmel a Pólus Centerben, az évek során a cég növekedésének köszönhetően igényeink azonban megváltoztak, ezért is döntöttünk az irodaváltás mellet. A Pólus Irodaház remekül illeszkedik a megváltozott igényeinkhez”- mondta Csalami János, az Elektronika Vonala Security cégcsoport igazgatója.

A szerverszolgáltatással foglalkozó Data Trader Kft. is a Pólus Irodaház mellett tette le a voksát. A cég az utolsó rendelkezésre álló 80 négyzetmétert vette bérbe. Ezzel a bérbeadási megállapodással a Pólus Irodaház összes beépített területét sikerült kiadni. Az irodaház keresettsége miatt a TriGranit Management úgy döntött, hogy további közel 250 négyzetméternyi irodaterülettel bővíti a már meglévő irodaházat. Az újonnan kialakítandó irodaterület nagy részére már zajlanak az egyeztetések az új bérlőkkel, így az irodahelyiségeket személyre szabottan az ügyfelek igényeit szem előtt tartva alakítják ki.

Felújítások a WestEnd Offices-ban

A szintén TGM által üzemeltetett WestEnd Offices-ban is jelentős változások történtek. A bérlői kényelem minél magasabb fokú kiszolgálása érdekében a tavaly elkezdődött felújítási munkálatok idén a B toronyban folytatódnak. Többek között új design-t kap a lobbi, az irodaházak színei így a belső tereken is visszaköszönnek majd. A TriGranit Management Corporation támogatja, a Bringázz a munkahelyedre mozgalmat, így a „B” és „C” tornyokban kerékpártárolót és öltözőt alakított ki a bérlők részére.

„ A TriGranit Management igyekszik minden bérlői igényt kielégíteni és folyamatosan bővíteni a szolgáltatások körét, ezért is a nyár folyamán kialakítunk a WestEnd City Center tetőteraszán a WestEnd Offices bérlőinek egy saját használatú teraszt, amely a bevásárlóközpont látogatói számára nem elérhető. Már most rendkívül kedvező a fogadtatása a hamarosan megvalósuló kezdeményezésünknek” – mondta Dömötör Mónika, az irodaházak Leasing Managere. 

SOCIAL BOX