Újabb hipszterirodát varázsoltak New Yorkban

A Homepolish többnyire New Yorkban tervez irodákat, főként PR/média/kommunikáció/IT tematikájú startup cégek munkahelyeit alakítja ki: alacsony költségvetésből loftos jellegű bérleményeket varázsol újjá, amelyek a 21. század érzésvilágát, szabadságvágyát ötvözik a retrós, vintázsos hangulattal. Nem félnek elhelyezni egy-egy vázát, bőröndöt, régi bútordarabot a tér legkülönbözőbb helyszínein, ha azoknak funkciót találnak vagy egyszerűen csak esztétikusak. Utánozhatatlan eredetiséggel […]

A Homepolish többnyire New Yorkban tervez irodákat, főként PR/média/kommunikáció/IT tematikájú startup cégek munkahelyeit alakítja ki: alacsony költségvetésből loftos jellegű bérleményeket varázsol újjá, amelyek a 21. század érzésvilágát, szabadságvágyát ötvözik a retrós, vintázsos hangulattal. Nem félnek elhelyezni egy-egy vázát, bőröndöt, régi bútordarabot a tér legkülönbözőbb helyszínein, ha azoknak funkciót találnak vagy egyszerűen csak esztétikusak. Utánozhatatlan eredetiséggel hoznak létre munkatereket, ahol a bűbáj és könnyedség a racionalitással találkozik.

Ezúttal azonban a hóhért akasztották, hiszen a tervezők új irodába költöztek, aminek az volt fő oka, hogy szépen terjeszkednek és bővülnek a piacon. Természetesen a cég hitvallásának megfelelőn igazi közösségi munkában valósult meg a projekt, amelyben valamennyi munkatárs aktív szerepet vállalt. A hosszú hónapok munkájának eredménye egy olyan vonzó, vicces és hatékony munkahely lett, amely a cég legjobb termékeinek és munkafilozófiájának a kvintesszenciája.

Az új 500 négyzetméteres iroda tervezése azért is volt fontos számukra, mert mint egy igazi startup vállalkozás így tudják bizonyítani a partnereiknek, hogy a felvázolt lehetőségek a valóságban is hatékonyan működnek. Ilyen értelemben az új munkahely kísérleti laboratórium, ahol kipróbálhatják azokat a térszervező és belsőépítészeti elemeket, amelyeket az ügyfeleiknek is ajánlanak.

SOCIAL BOX