Kibővült a LogMeIn bostoni központja

A LogMeIn igen gyorsan kinőtte bostoni központját, melyet 2013-ban foglaltak el. Amint bővítési lehetőségre nyílt módjuk, azonnal kapva kaptak az alkalmon, s így idén sikerült a főhadiszállás területét megnövelniük. Szerencsére a mellettük lévő ingatlant sikerült megvásárolniuk, így nem kellett messzire költöztetni a céget, elég volt csak kibővíteni. A cél az volt, hogy a mellettük lévő […]

A LogMeIn igen gyorsan kinőtte bostoni központját, melyet 2013-ban foglaltak el. Amint bővítési lehetőségre nyílt módjuk, azonnal kapva kaptak az alkalmon, s így idén sikerült a főhadiszállás területét megnövelniük. Szerencsére a mellettük lévő ingatlant sikerült megvásárolniuk, így nem kellett messzire költöztetni a céget, elég volt csak kibővíteni. A cél az volt, hogy a mellettük lévő irodaházba ne egy hídon keresztül kelljen átmenniük a dolgozóknak, hanem olvadjon egybe a két épület mindenféle feltűnő átjáró nélkül. Az újonnan birtokba vett épület is a bázishoz hasonló építészeti adottságokkal rendelkezett, így a téglafalakat és faberakásokat, gerendákat meghagyták. A helykitöltés által olyan szolgáltatóegységek számára nyílt lehetőség, melynek minden dolgozó nagy hasznát veszi majd, ilyen például a hatalmas kávézó, rekreációs szoba és szabadtéri terasz is helyet kapott.

A nagy belmagasság miatt lehetőség nyílt kosárpálya, valamint jógastúdió és fitneszterem kialakítására is. A LogMeIn tudatosan szeretné mozgásra ösztönözni a kollégákat, így az átalakítás külön jól jött ezen okok miatt. A legalsó szinten egy teljesen felszerelt kávézó és bár várja a dolgozókat különböző menükkel és finomságokkal. Természetesen egy profi barista sem hiányozhat innen, a rusztikus hangulat és az élő növények pedig csak fokozzák az otthonosság érzetét. A pihenő helyiségek is az alsó szinten találhatóak, míg a felső szinteken dolgozótereket alakítottak ki, s az ablakokból Boston vízi panorámáját élvezhetik a kollégák. A belső szinteket egy nyitott, öt emeletet keresztülszövő lépcsőház kapcsolja össze, amellyel igyekeznek mozgásra sarkallni a beosztottakat a munka ideje alatt is. Retteghetnek a környező épületek, ugyanis ha a LogMeIn minden harmadik évben kinövi az irodát, akkor néhány évtizeden belül az egész utcát ők fogják birtokolni.