Íme, a Heineken multifunkciós irodája

Mikor belép az ember az irodaházba, a legelső, ami szembetűnik, a kezeletlen, természetes anyagok, mint a fa és a tégla stílusos alkalmazása, melyeket modern dizájn elemekkel egészítenek ki – a bár és a recepció területe is jó példa erre. A Heineken irodáját rugalmas munkavégzésre tervezték, emiatt rengetek az open space. Ezek a nyitott területek nagyobb […]

Mikor belép az ember az irodaházba, a legelső, ami szembetűnik, a kezeletlen, természetes anyagok, mint a fa és a tégla stílusos alkalmazása, melyeket modern dizájn elemekkel egészítenek ki – a bár és a recepció területe is jó példa erre. A Heineken irodáját rugalmas munkavégzésre tervezték, emiatt rengetek az open space. Ezek a nyitott területek nagyobb események rendezésére, tréningekre és bármilyen funkciójú rendezvényre alkalmasak. A nagy terek multifunkciós jellege miatt több ülőalkalmatosságot és alkalmi munkaállomást is kialakítottak: álló- és ülő munkavégzésre is alkalmas pultok bárszékkel, fali boxok és épített, lépcsőzetes pódium is aktivitásra sarkallja a kollégákat.

A nagy tereken kívül tárgyalók és úgynevezett ’team room’-ok találhatóak az irodában, melyeket a közös terektől üvegfallal választottak le, ezzel is szellősebbé és nyitottabbá téve a helyiségeket. A dizájn igen változatos, a strandszéktől kezdve az emelhető íróasztalszékeken át egészen a kényelmes kanapékig minden van ezekben a helyiségekben, így a munkavégzés jellegétől függően kedvükre választhatnak a kollégák. Több helyen, elsősorban a tárgyalókban és a folyosók falain is megjelennek a cég történetéhez köthető grafikák, például láthatunk képeket a sörgyártás folyamatáról és a Heineken márka mérföldköveiről is. 

Forrás: Office Snapshots

 

 

SOCIAL BOX