Bérbeaadási dömping a CA Immo irodaházaiban

Intenzív időszakot zárt a CA Immo Hungary Kft.: több mint 47 000 négyzetméterre írtak alá bérleti szerződéseket. Az ügyleteket a City Gate, a Capital Square, az Infopark A, a Bartók Ház, valamint az R70 Office Complex irodaházakban kötötték. A City Gate a Tresorit Kft-t köszöntheti 1 200 négyzetméteren, a Capital Square-ben az IT karrier specialista Innoview […]

Intenzív időszakot zárt a CA Immo Hungary Kft.: több mint 47 000 négyzetméterre írtak alá bérleti szerződéseket. Az ügyleteket a City Gate, a Capital Square, az Infopark A, a Bartók Ház, valamint az R70 Office Complex irodaházakban kötötték.

A City Gate a Tresorit Kft-t köszöntheti 1 200 négyzetméteren, a Capital Square-ben az IT karrier specialista Innoview Kft-vel, az orvosi szektorban jelen lévő Budapest Retina Associates Kft-vel, valamint az ingatlan piacon szereplő Asile Kft-vel sikerült megállapodni. Az R70 Office Complex irodaházba egy neve elhallgattatását kérő intézmény költözött be 3 300 négyzetméteren. A Capital Square és az R70 Office Complex vonatkozásában az új szerződéseknél, a tulajdonos képviseletében a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó kizárólagosan járt el.

Az elmúlt időszakban közel 36 000 négyzetméterre írtak alá hosszabbítást. A Neolife Kft. 200 négyzetméteren írt alá a budai Bartók Házban, a He-Do építőipari cég szintén 200 négyzetméteren a Capital Square-en. Az Atos Magyarország Kft, is a maradás mellett döntött, 1 000 négyzetméteren az Infopark A épületében.

Összesen 800 négyzetméteren történt terjeszkedés az R70 Office Complex-ben, a Capital Square-ben és a City Gate-ben. Egy multinacionális cég 300 négyzetméterrel bővült, így jelenleg összesen közel 9000 négyzetméternyi területet bérel az irodakomplexumban. Az e-kereskedelemmel foglalkozó Dante International Kft. 200 négyzetméterrel bővítette területét az R70 Office Complexben.

SOCIAL BOX