Az ATOS is a Váci Greens D-be költözik

Az Atos SE (Societas Europaea) Magyarországon 1990 óta van jelen. A digitális szolgáltatások vezető szereplőjeként világszerte közel 100 000 alkalmazottal működik, éves árbevétele meghaladja a 12 milliárd Eurót. Az ATOS tanácsadási, rendszerintegrációs, felhő és menedzselt szolgáltatásokat, üzleti folyamat kiszervezést (BPO), Big Data és kiberbiztonsági megoldásokat, valamint tranzakciós szolgáltatásokat biztosít ügyfelei részére. „Azért választottuk új „otthonunknak” […]

Az Atos SE (Societas Europaea) Magyarországon 1990 óta van jelen. A digitális szolgáltatások vezető szereplőjeként világszerte közel 100 000 alkalmazottal működik, éves árbevétele meghaladja a 12 milliárd Eurót. Az ATOS tanácsadási, rendszerintegrációs, felhő és menedzselt szolgáltatásokat, üzleti folyamat kiszervezést (BPO), Big Data és kiberbiztonsági megoldásokat, valamint tranzakciós szolgáltatásokat biztosít ügyfelei részére.

„Azért választottuk új „otthonunknak” a Váci Greens „D” épületét, mert az ideálisan és maximális rugalmassággal kiszolgálja a rövid és hosszú távú bővülési igényeinket egyaránt” – fogalmaz Hernádi József, az ATOS Magyarország ügyvezetője. „Cégünk magas minőségű, hatékony és széles körű szolgáltatásokkal bíró irodaépületet keresett, amelyre a Váci Greens adott tökéletes megoldást” – összegez Hernádi József.

„Az ATOS érkezése nagy öröm számunkra, ezáltal további prominens szereplővel bővül a Váci Greens illusztris bérlői mixe” – mondja Püschl Nikolett, az Atenor bérbeadási vezetője. Ezzel  a tranzakcióval a Váci Greens „D” kiadottsága már megközelíti a 40%-ot, amely hamarosan 50% fölé emelkedik az idei év végéig záruló további üzletkötéseinkkel. A Váci Greens „D” sikere töretlen, amelynek csúcspontja a közelmúltban történt épület értékesítés.

Az ATOS Magyarország a Colliers közreműködésével talált új irodájára, míg a fejlesztőt, az Atenort a Robertson képviselte.

SOCIAL BOX