Szeretnél az irodába egy ütős hangrendszert? Van egy tippünk!

Irodaházak, irodahelyiségek, üzletek, közösségi terek kiváló tartozéka lehet a vezeték nélküli hangrendszer, melyet bárhol felállíthatunk. Könnyen hordozható, így akár céges összejöveteleken is hallgathatjuk akkumulátora révén. Egyszerre 32 hangsugárzót köthetünk össze, s programozhatjuk, hogy egyfajta zenét játsszon vagy többfélét, akár külön-külön hangerővel! Az irodaház, épület kialakításakor nem kell audiokábeleket behúznia a falakba, mivel a vezetéknélküli zenehallgatás e […]

Irodaházak, irodahelyiségek, üzletek, közösségi terek kiváló tartozéka lehet a vezeték nélküli hangrendszer, melyet bárhol felállíthatunk. Könnyen hordozható, így akár céges összejöveteleken is hallgathatjuk akkumulátora révén. Egyszerre 32 hangsugárzót köthetünk össze, s programozhatjuk, hogy egyfajta zenét játsszon vagy többfélét, akár külön-külön hangerővel! Az irodaház, épület kialakításakor nem kell audiokábeleket behúznia a falakba, mivel a vezetéknélküli zenehallgatás e hangrendszerrel már a jelen technológiája.

A szakemberek a hangrendszer csúcsminőségű összekapcsolási lehetőségei miatt is nagyra értékelik az innovációt. A beépített wifi, Google HOME MINI, Google HOME-, valamint Apple-szolgáltatások nyílt rendszere miatt bármilyen eszközről bárhol hangot varázsolhatunk elő a hangrendszerből, nem kell letölteni hozzá semmiféle applikációt. Egyszerűen összeköthetjük okostelefonnal, tablettel, laptoppal, számítógéppel. Lejátszhatjuk vele bármilyen formátumú zenét mobilról, a YouTube-ról vagy bármilyen internetes rádiócsatornáról, streaming zeneszolgáltaó kínálatából. Emellett csatlakoztatható hozzá AUX-kábel, USB fogadására is képes. Vagyis televíziónézéshez is kiváló hangot ad, vagy pendrive-unkat is beledughatjuk, hogy az azon összegyűjtött muzsikát élvezhessük.

Az új, vezeték nélküli hangfalak kategóriájuk legjobb hangzását nyújtják, miközben teljes szabadságot és rugalmasságot kínálnak, hogy bármit, bárhonnan, bárhol hallgathassunk. A szabadalmaztatott Trillium egyedi hangtechnológiának köszönhetően kiváló, térérzetnövelő, élethű, sztereó a hangzás, professzionális hangminőségben, akár nagyobb teremben is. Eddig egy-egy hangfal mindig monóban sugárzott, ez az első, mely sztereóban közvetíti a hangot. A mély és a magas hangok egyformán jól szólalnak meg halk és hangos zenénél. Ekkora dobozból ilyen nagyszerű, részletgazdag hangzás eddig még nem szólt!

 

RIVA FESTIVAL

Nagyobb, téglalap alakú változata a FESTIVAL. Teljesítménye 200 Watt, erőssége 106 decibel. A kemény, rezgésmentes fadobozba összesen kilenc(!) hangszórót építettek. A 36×20×18 centiméteres, 6,44 kilogrammnyi egységben négy mélysugárzó található: kettő elől, kettő hátul. Az egy-egy magas sugárzó mellett elkülönülve szól a bal-, a jobboldali, illetve a középsugárzó. A hangszórók mind külön életet élnek, a fadoboz soha nem rezdül meg.

RIVA ARENA

A FESTIVAL kistestvére az ARENA. A hosszúkás alakú hangrendszer 12×12×18 centiméteres, 1,36 kilogramm. Teljesítménye 50 Watt. Könnyen mozgatható, szabadtérre is bátran kivihető. Akkumulátora 20 órán keresztül is képes működni!

A világ legjelentősebb technológiai és innovációs kiállításán, a Consumer Electronics Show-n(CES), Las Vegasban is nagy feltűnést keltett az amerikai RIVA AUDIO MULTIROOM + hangrendszer, a beépített erősítővel rendelkező hangszóróegyüttes. A berendezés a WAND (Wireless Audio Network Design) sorozatú MULTIROOM + család része.

SOCIAL BOX