Oracle – letisztultan olaszos

Az Oracle Corporation a világ egyik legnagyobb üzleti szoftvermegoldásokat kínáló cége, melyet 1977-ben alapítottak Kaliforniában. Olasz székhelyük Rómában található, éppen ezért a technológia és a funkcionalitás mellett erősen érezhető az olaszos életérzés is – ez leginkább az iroda dinamikáján és a közösségi helyiségek sokaságán érezhető. Az üzleti negyedben található iroda egy modern irodaház 3.-6. emeletén, összesen […]

Az Oracle Corporation a világ egyik legnagyobb üzleti szoftvermegoldásokat kínáló cége, melyet 1977-ben alapítottak Kaliforniában. Olasz székhelyük Rómában található, éppen ezért a technológia és a funkcionalitás mellett erősen érezhető az olaszos életérzés is – ez leginkább az iroda dinamikáján és a közösségi helyiségek sokaságán érezhető. Az üzleti negyedben található iroda egy modern irodaház 3.-6. emeletén, összesen 6 ezer négyzetméteren alakította ki új bázisát.

Az irodában a 239 hagyományos munkaállomás mellet további flexibilis terek is lehetőséget adnak a free-style munkavégzésre. Kollaboratív terekben sincs hiány: a nyílt terekbõl csoportos tevékenységekre vagy egyéni találkozókra több mint 50 különböző helyiség várja a kollégákat, ezek között 7 átkonfigurálható tárgyalóterem, videokonferencia helyiségek, telefonos standok és bemutatóterem is megtalálható.

Mivel a vállalat a felhőalapú szolgáltatásokra specializálódott, így adta magát a dizájn fő témája, a felhők. A vállalat és a felhők párhuzamaként a következő hívószavak alapján tervezték meg az irodát: légiesség, könnyedség, sebesség. Minden bútor lekerekített, a kék-fehér harmóniája az égen úszó felhőket hivatott visszaidézni. Ezen kívül sok természetes fény jellemzi az irodát, nagyon légies az összkép – köszönhető ez többek közt a hatalmas ablakoknak és üveg térelválasztó elemeknek.

Forrás: Office Snapshots

 

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!

 

SOCIAL BOX