Irodai szőnyegek mesterfokon

Employ Dimensions – csíkosan is elegáns Az Employ Dimensions, az Employ Collections legújabb tagja. A planks típusú szőnyegek közül a legkedvezőbb árban, az alapszínek mellett erőteljesebb árnyalatokban is elérhető. Hosszanti csíkozásának köszönhetően a kisebb irodatereket is képes optikailag megnyújtani. A színek variálásával elkülönülő terek létrehozására is alkalmas. Visszafogott elegancia és nyugalom jellemzi ezt a típusú […]

Employ Dimensions – csíkosan is elegáns

Az Employ Dimensions, az Employ Collections legújabb tagja. A planks típusú szőnyegek közül a legkedvezőbb árban, az alapszínek mellett erőteljesebb árnyalatokban is elérhető. Hosszanti csíkozásának köszönhetően a kisebb irodatereket is képes optikailag megnyújtani. A színek variálásával elkülönülő terek létrehozására is alkalmas. Visszafogott elegancia és nyugalom jellemzi ezt a típusú szőnyeget. A 25 x 100 cm-ben elérhető modulok 10 féle színben készülnek. A legnépszerűbb szürke és fekete, két féle árnyalatban, illetve barnás kombinációval, szintén két féle megoldásban elérhető. Akik a vidámabb színeket preferálják, nekik készült a piros és narancs kombináció, illetve a zöldes és a lilás modul szőnyeg. A kék szín három féle árnyalatú, a komolyabb királykéktől, a tengerkékig terjed. Az Employ Dimensionst leginkább olyan terekbe javasoljuk, ahol fontos a kiemelés, a terek tágítása és az elkülönülés.

Az új, sokoldalú és megfizethető Works Collections három altípusban elérhető. A négy összehangolt formatervezési megoldás a padlóburkolási kihívások széles skáláját oldja meg.

Works Flow – kiválóan alkalmas arra, hogy csendes és kényelmes helyet teremtsen

A Works Flow-t a természet ihlette. A organikus minták a természetes színek változatosságát kínálja, tizenkét különböző színe a semlegestől a pasztellig terjed, mely emlékeztet a márványpadlóra vagy egy örvénylő folyóra. A zöldes és barnás árnyalatokban az évszakok elevenednek meg, hol az őszi, száraz levelek, hol pedig a homokos strand látványa.

Works Geometry – modern megjelenés napjaink tereiben

A Works Geometry változatos lineáris mintázatot kínál, amely biztos alapot teremt bármely modern hely számára. A sorozat kilenc színben elérhető, semleges árnyalatokban a szürke és a barna kombinációiban, erőteljesebb változatokban pedig a sötét szürke vegyül a sárga, zöld, narancs, kék és lila színekkel.

Works Hype and Dash – feltűnő szőnyeg, feltűnő helyen

A Works Collection Hype és Dash szőnyeglapjai megragadják a szemet. A lenyűgöző minták, illetve a lineáris és a villódzó megjelenés életre keltik a szőnyeget. A vibráló hatás a komoly tereket játékosábbá és vidámabbá teszi. Tizenkét színösszeállításban elérhető, sötét vagy közép szürke háttérrel.

 

Bővebb információk az Interface új kollekciójával kapcsolatban: ProInterier Kft. www.prointerier.hu

Bedő Zsuzsanna 

SOCIAL BOX