Itt a levegőminőség-javító irodai szőnyeg!

Az Interface design kollekciói közül a Conscient egyedülálló módon képes megkötni az ultra finom szálló por részecskéket, melyek a levegőbe jutva közvetlenül károsítják egészségünket. A szőnyeg különleges gyártási technológiával készül, mely két különböző típusú, 62,5%-ban újrahasznosított fonal ötvözésével éri el ezt a kiemelkedő eredményt. Az egyik egy speciális, „durvább” tapintású fonal, melyet eddig az Interface […]

Az Interface design kollekciói közül a Conscient egyedülálló módon képes megkötni az ultra finom szálló por részecskéket, melyek a levegőbe jutva közvetlenül károsítják egészségünket. A szőnyeg különleges gyártási technológiával készül, mely két különböző típusú, 62,5%-ban újrahasznosított fonal ötvözésével éri el ezt a kiemelkedő eredményt. Az egyik egy speciális, „durvább” tapintású fonal, melyet eddig az Interface beléptető szőnyegeinél alkalmazott és különleges recés felületének köszönhetően addig tartja magában a port, amíg azt el nem távolítják róla (pl. porszívózással). A másik, egy hagyományos méretű fonal, mely növeli az esztétikai élményt. A szállópor csökkentése tekintetében a kollekció megkapta a kiérdemelt Gold Minősítést.

A Conscient mindemellett szinte nulla VOC (illékony szerves vegyületek) kibocsátással rendelkezik, amelynek levegőben lévő magas koncentrációja szintén jelentősen hozzájárul a beltéri levegő minőségének romlásához. Az újrahasznosított, bio-alapú fonalak és a CircuitBac Green hátlap innovatív konstrukciója tették a terméket a leginkább levegő és természetbarát modulszőnyeggé a piacon. Ez az úttörő termék a zöld hátlappal együtt 82%-ban újrahasznosított és természetes alapanyagokat tartalmaz, ezért a fenntarthatóság szempontjából csak így jellemeznénk:

„Öko Hero” Kollekció

A természet és közvetlen környezetünk ihlette ezt a modulszőnyeget, melynek designjában visszaköszönnek a fák,  levelek, kövek, sziklák. A naturális alapszíneket felvonultató kollekció (hatféle színben elérhető) kombinálja a feketét, a szürke több árnyalatát és a barnát, mely által a legtöbb enteriőrbe beilleszthető, nyers hangulatával a természet érzés keltve a belső térben. Az 50 x 50-es modul lapokból rendelhető szőnyeg kiválóan kombinálható a legnépszerűbb Interface termékekkel a Composure és Employ Kollekció tagjaival, továbbá LVT-vel. Az Interface a Conscient kollekcióval még több pozitív teret hozhat létre, az embereket és közérzetüket boldogabbá, egészségesebbé, a munkájukat hatékonyabbá és kreatívabbá, bolygónkat pedig fenntarthatóvá téve.

 

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!

 

SOCIAL BOX