A Váci Utca Center-ben átadták az AC Nielsen irodát

Milyen koncepció alapján készült az iroda kialakítása? A New York-i központú Nielsen, a világ 103 országában jelen lévő globális cég, amelynek az iroda kialakításokra vonatkozó irányelvei, abszolút 21. századi, a munkavállalók igényeit és a „well-being” gondolkodást figyelembe véve kerültek kialakításra. Ezeket az irányelveket, illetve a Váci Utca Center irodaház adottságait követve alakítottuk ki koncepciónkat, amelynek […]

Milyen koncepció alapján készült az iroda kialakítása?

A New York-i központú Nielsen, a világ 103 országában jelen lévő globális cég, amelynek az iroda kialakításokra vonatkozó irányelvei, abszolút 21. századi, a munkavállalók igényeit és a „well-being” gondolkodást figyelembe véve kerültek kialakításra. Ezeket az irányelveket, illetve a Váci Utca Center irodaház adottságait követve alakítottuk ki koncepciónkat, amelynek fő szempontja volt, hogy ne egy steril irodai környezet várja a kollégákat, hanem lehetőleg olyan, ahol tényleg otthonosan érezhetik magukat. Így több kis-konyha, kávé-sarok került kialakításra, az open office-ok mellett pedig kisebb irodák, több tárgyaló/call-szoba, amelyek mind-mind a kollégák kényelmét szolgálják. Nálunk nincs csocsó-, vagy pingpongasztal, cserébe viszont a székek és a bútorok kiválasztásánál nem kötöttünk kompromisszumot, a legjobb minőségű székeket és asztalokat választottuk ki. – mondta Nagy László, a Nielsen HR Igazgatója.

A Nielsen központi ingatlangazdálkodó részleg tervezésért felelős kollégái, az Ügyvezető Igazgató és a HR Igazgató közösen tervezték meg az új irodát. A korábban említett irodai irányelvek, a felhasználható színeket is előírják, így azok figyelembevételével választották ki azt, amelyik a legjobban passzolt a falak és a bútorok színeihez.

Interface modul szőnyeg telepítése

Március közepén kezdtük a munkálatokat és április 4-re készültünk el vele. Összesen 2 hét alatt raktuk le a 120 nm LVT-t és az 1016 nm modulszőnyeget. – mondta az alvállalkozó. A padlóburkolatok lerakásához olyan fixálót használtunk, mely jelenleg a legzöldebb ragasztó a piacon, mivel használata során nem keletkezik felesleges hulladék és nincs károsanyag kibocsátása.

A ProInterier Kft. az Interface World Woven és Urban Retreat típusú modul szőnyegeket biztosította az iroda kialakításához. A World Woven szőnyeg a klasszikus Linen Tweed színben került a tervezett helységekbe. Ez a sokak által kedvelt szőnyeg típus, négy féle színárnyalatból áll, a homok szürkétől egészen a világos bézs színig.

Az elegáns padlóburkolat a nagyobb tárgyalókba került lerakásra. A magas minőségű Urban Retreat szőnyeg Granite típusa pedig egy dominánsabb, sötétebb, vegyes szürkés barnás színt képvisel, mely a közlekedő részek burkolata lett. A fahatású LVT az étkező és kávézó aljzatát színesíti, mely körül harmonikusan kapnak helyet a türkízkékes bútorok és falfestés.

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!

 

SOCIAL BOX