Irodai padlóburkolat mesterfokon!

Az 1938-ban alakult nora világszerte elismert hírnevét a magas minőség, a teljesítmény, a tartósság és az egyedi tervezés jellemzi. Különösen erőteljes a jelenléte az egészségügyben, az oktatásban, az ipari és közintézményi terekben és létesítményekben. A cég székhelye Weinheimben, Németországban van, ahol a hatalmas gyártóüzem szolgálja ki a globálisan növekvő ügyfélkört. A beolvadásnak köszönhetően az Interface stratégiája felgyorsul, amivel […]

Az 1938-ban alakult nora világszerte elismert hírnevét a magas minőség, a teljesítmény, a tartósság és az egyedi tervezés jellemzi. Különösen erőteljes a jelenléte az egészségügyben, az oktatásban, az ipari és közintézményi terekben és létesítményekben. A cég székhelye Weinheimben, Németországban van, ahol a hatalmas gyártóüzem szolgálja ki a globálisan növekvő ügyfélkört. A beolvadásnak köszönhetően az Interface stratégiája felgyorsul, amivel célja, hogy a padlóburkolatok terén a világ vezető vállalatává váljon.

Ezt a stratégiát támasztja alá, hogy az elmúlt években bővítette a portfólióját több féle LVT kollekcióval (luxus vinyl padló), amely lehetővé tette, hogy még szélesebb körben kiszolgálja ügyfeleit. “A folyamatos magas teljesítménynek és kemény munkának köszönhetően bátran ki lehet jelenteni, hogy a világ leggyorsabban növekvő padlóburkolatokat gyártó cégévé váltunk. A nora beolvadása tovább növeli jelentőségünket, amivel még szélesebb körben tudunk padlóburkolati megoldásokat kínálni a folyamatosan bővülő ügyfélkörünknek.” – mondta Niklas Hultqvist az Interface kelet-európai régiós igazgatója.

A gumi padlóburkolat ideális olyan terekbe, amelyek higiénikus, biztonságos, erős ellenálló képességgel rendelkező és rendkívül tartós padlóburkolatot igényelnek. A prémium márkás nora egy speciális értékesítési rendszert vezetett be, amely mintegy 80 országban kiszolgálja az ügyfeleit. A nagy teljesítményű padlóburkolati termékek mellett a nora olyan tehetséges munkaerő csapattal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik az Interface értékeihez. A nora 1100 alkalmazottja méltán büszke a minőségre, a szolgáltatásra és az innovációra. Mindannyian elkötelezetten hisznek abban, hogy a világot jobbá tehetik, iparági szegmensüket a fenntarthatóság irányába állíthatják. Immár közös erővel, az Interface a nora-val együtt, továbbra is céljaik megvalósításáért küzd majd, amivel pozitív hatással lesznek a bolygónk éghajlatára.

“A nora megvásárlásával az Interface hatalmas értéket teremtett, amit a kulcsfontosságú érdekeltek, az ügyfelek, a munkavállalók, a befektetők és a környezet is hamarosan megtapasztalhat majd. Az Interface-nél mindannyian azon leszünk, hogy már egy új márkával kiegészülve, még hatékonyabb megoldásokat kínálva, ki tudjuk szolgálni az ügyfeleink igényeit. – mondta az igazgató. Magyarországon a ProInterier Kft az Interface kizárólagos forgalmazója, így mostantól a nora padlóburkolatok termékeit is a cég forgalmazza.

Bővebb információk a www.norahungary.hu oldalon.

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!

 

SOCIAL BOX