Iroda, összhangban a természettel

A Nanyue-hegy oldalában olyan modern villaépületeket találni, melyek tökéletesen harmonizálnak a természettel. Az egyik kínai ingatlanértékesítéssel foglalkozó vállalat is erre a környékre tervezte legújabb székházát, melynek fő tematikája nem is lehetne más, mint az épület és a természet közötti összhang. A geometrikus és természetes anyagból készült elemek keveredése végig nyomonkövethető minden egyes helyiségen. A 3 […]

A Nanyue-hegy oldalában olyan modern villaépületeket találni, melyek tökéletesen harmonizálnak a természettel. Az egyik kínai ingatlanértékesítéssel foglalkozó vállalat is erre a környékre tervezte legújabb székházát, melynek fő tematikája nem is lehetne más, mint az épület és a természet közötti összhang. A geometrikus és természetes anyagból készült elemek keveredése végig nyomonkövethető minden egyes helyiségen.

A 3 emeletes épületen belül a „kint” több formában is megjelenik: a természetes anyaghasználaton kívül különféle tematika alapján megalkotott helyiségek is vannak, pl. tavasz, erdő, barlang is. Az irodában olyan különleges, kulturális utalások is felbukkannak, mint a kínai kertek és a pavilonok. Extraként még egy vízesés is felbukkan az épület oldalában!

forrás és képek: architizer.com

 

SOCIAL BOX