A szürke számtalan árnyalata – csúcstechnológiák és a modulszőnyeg találkozása

A színes, minőségi padlóburkolatok javítják a hangulatot, jó közérzetet teremtenek, fokozzák a kreativitást. Így születnek az úgynevezett pozitív terek. A Visual Code kollekció azért is kap különleges szerepet a modulszőnyegek között, mert képesek hatást kelteni az érzékszervekre, miközben különféle érzelmeket teremtenek. Az új kollekció négyféle klaszterben elérhető. Az első típus a Foundational Neutrals, mely háromféle […]

A színes, minőségi padlóburkolatok javítják a hangulatot, jó közérzetet teremtenek, fokozzák a kreativitást. Így születnek az úgynevezett pozitív terek. A Visual Code kollekció azért is kap különleges szerepet a modulszőnyegek között, mert képesek hatást kelteni az érzékszervekre, miközben különféle érzelmeket teremtenek. Az új kollekció négyféle klaszterben elérhető.

Az első típus a Foundational Neutrals, mely háromféle mintázatban létezik, egyenként nyolc különböző színben. A semleges alapszín kollekció a szürke különböző árnyalataiból született. A Plain Stitch egy kifinomult, szövött textúra, amely tökéletes alapot nyújt minden tér számára. A Stitchery-re a cikkcakk mintázat jellemző, míg a Stitch Count-nál ugyanez a minta részleges csúsztatással jelenik meg.

A második típus a Visual Code-on belül a Glitch Pattern nevet kapta. A kollekciót az informatikai világ, a technológia folyamatos fejlődése inspirálta, amely megjelenik mind a mintázatokban, mind a színekben. A Static Lines négy színben érhető el, ahol az enyhe színes csíkok keverednek szürke színnel. A Hard Drive típusban már erőteljesebben keverednek a színek a szürke árnyalataival. Mindkét típust a „kódolás”, a „programozás”, a felgyorsuló információs világ, és a csúcstechnológiák ihlették, mely kifejezések a nevükben is visszaköszönnek.

A harmadik típus a Color Feature Kollekció, mely nyolc féle, élénk színben létezik. A kollekció kialakítását a processzorok, alaplapok és a high tech világ ihlették.

A jövő évi trendek alapján kiderült, hogy a fekete-fehér színek fogják uralni az interiort, ezért az Interface a Visual Code részeként, megalkotta az első kimondottan fekete-fehér kollekcióját. Ebben a szegmensben négyféle fekete-fehér termék található. A Black and White jellemzője az egyszerűség, a klasszikus, stílusos megjelenés. Ezek a típusok otthonos, de mégis modern és trendi érzéseket keltenek az emberekben. A négyféle típus a Haptic, a Decibel, a Darning és az Overedge négy különböző struktúrájú termék, melyek különböző magasságban és textúrákban lettek megalkotva. A Visual Code™ kollekció és a Drawn Lines™ LVT alapja a kifinomult technológia és a tapintásos érzékelés szerves egysége. Grafikai képrészletek, élénk színátmenetek és sugárszerű geometriai alakzatok egyesülnek a hagyományos szőtt anyagokra emlékeztető, egyszerű textúrákkal.

Az új Native Fabric™ LVT csavart mintáját a természetes textilek ihlették. A Native Fabric természetes textúrája melegséget és egyszerűséget kölcsönöz a belső térnek, míg a fémes csíkok finoman megtörik a padló felületét. Tökéletesen illeszkedik a modulszőnyeghez úgy, hogy nincs szükség burkolatváltóra sem.

 

Még több információ a weboldalon.

 

 

SOCIAL BOX